Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10438
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bedradina, G. | - |
dc.contributor.author | Gerasymenko, V. | - |
dc.contributor.author | Бедрадіна, Г.К. | - |
dc.contributor.author | Герасименко, В.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-12T11:30:57Z | - |
dc.date.available | 2019-11-12T11:30:57Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Bedradina G. Methodical Bases of Definition of Tourist Product Quality / G. Bedradina, V. Gerasymenko // Tourism: Economics and Business: Ist International Scientific-Practical Conference Proceeding (Batumi-Trabzon, 5-6 June, 2010) – 2010. – P. 358-360. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10438 | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | quality of tourist product | ru_RU |
dc.subject | tour operator activity | ru_RU |
dc.subject | якість туристичного продукту | ru_RU |
dc.subject | туроператорська діяльність | ru_RU |
dc.title | Methodical Bases of Definition of Tourist Product Quality | ru_RU |
dc.title.alternative | Методичні основи визначення якості туристичного продукту | ru_RU |
dc.type | Conference Abstract | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Methodical Bases of Definition of Tourist Product Quality.pdf | 90,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.