Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10482
Назва: Чинники та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства (на прикладі ТОВ «Старокозацький сир»)
Інші назви: Factors and ways of increasing the competitiveness of the company's products (for example, Starokozatsky Syr Ltd.)
Автори: Федоренко, Н.С.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: конкурентоспроможність
конкурентоспроможність продукції
методи оцінки конкурентоспроможності
шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції
competitiveness
competitiveness of products
methods of assessing competitiveness
ways to increase the competitiveness of products
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття конкурентоспроможності продукції, показники та методи її оцінки, склад та класифікація чинників, які впливають на конкурентоспроможність продукції. Проаналізовано ефективність діяльності підприємства, склад та структура виробничої програми підприємства, та рівень конкурентоспроможності продукції. Запропоновано та економічно обґрунтовано основні заходи щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства.
The work deals with the theoretical aspects the concept of product competitiveness, indicators and methods for its evaluation, composition and classification of factors that affect the competitiveness of products. Author analysis the efficiency of the enterprise, the composition and structure of the enterprise's production program, and the level of competitiveness of the products. The main measures aimed at increasing the competitiveness of the company's products are proposed and economically substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10482
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf302,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf282,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.