Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10493
Назва: Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів
Інші назви: Development of a descriptor system for the identification of confectionery products
Автори: Кунділовська, Т.А.
Соколовська, І.М.
Kundilovska, T.
Sokolovska, I.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів / Т. А. Кунділовська, І. М. Соколовська // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Полтава: ПУЕТ, 2019. – С. 90-94.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ПУЕТ
Ключові слова: кондитерські вироби
ідентифікація
сенсорний аналіз
дескриптори
балова оцінка
confectionery
identification
sensory analysis
descriptors
point grade
тези доповідей
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано доцільність застосування кількісного дескрипторно-профільного методу сенсорного аналізу для ідентифікації кондитерських виробів. Розроблено систему дескрипторів та шкалу п’яти-балової оцінки для сенсорної оцінки якості халви. Встановлено, що застосування дескрипторно-профільного методу підвищує ефективність ідентифікації кондитерських виробів, дозволяє встановити різницю якісних характеристик продуктів, їх асортиментну приналежність, достовірність товарної інформації.
The expediency of using quantitative descriptor-profile method of sensory analysis for the identification of confectionery products is substantiated. A descriptor system and a five-point scale for sensory assessment of halva quality have been developed. It is established that the use of descriptor-profile method increases the efficiency of identification of confectionery products, allows to establish the difference of quality characteristics of products, their assortment accessories, reliability of product information.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10493
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.