Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10493
Title: | Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів |
Other Titles: | Development of a descriptor system for the identification of confectionery products |
Authors: | Кунділовська, Т.А. Соколовська, І.М. Kundilovska, T. Sokolovska, I. |
Citation: | Кунділовська Т. А. Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів / Т. А. Кунділовська, І. М. Соколовська // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Полтава: ПУЕТ, 2019. – С. 90-94. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ПУЕТ |
Keywords: | кондитерські вироби ідентифікація сенсорний аналіз дескриптори балова оцінка confectionery identification sensory analysis descriptors point grade тези доповідей |
Abstract: | Обґрунтовано доцільність застосування кількісного дескрипторно-профільного методу сенсорного аналізу для ідентифікації кондитерських виробів. Розроблено систему дескрипторів та шкалу п’яти-балової оцінки для сенсорної оцінки якості халви. Встановлено, що застосування дескрипторно-профільного методу підвищує ефективність ідентифікації кондитерських виробів, дозволяє встановити різницю якісних характеристик продуктів, їх асортиментну приналежність, достовірність товарної інформації. The expediency of using quantitative descriptor-profile method of sensory analysis for the identification of confectionery products is substantiated. A descriptor system and a five-point scale for sensory assessment of halva quality have been developed. It is established that the use of descriptor-profile method increases the efficiency of identification of confectionery products, allows to establish the difference of quality characteristics of products, their assortment accessories, reliability of product information. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10493 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів.pdf | 440,18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.