Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10493
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorСоколовська, І.М.-
dc.contributor.authorKundilovska, T.-
dc.contributor.authorSokolovska, I.-
dc.date.accessioned2019-11-19T12:28:33Z-
dc.date.available2019-11-19T12:28:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів / Т. А. Кунділовська, І. М. Соколовська // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Полтава: ПУЕТ, 2019. – С. 90-94.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10493-
dc.description.abstractОбґрунтовано доцільність застосування кількісного дескрипторно-профільного методу сенсорного аналізу для ідентифікації кондитерських виробів. Розроблено систему дескрипторів та шкалу п’яти-балової оцінки для сенсорної оцінки якості халви. Встановлено, що застосування дескрипторно-профільного методу підвищує ефективність ідентифікації кондитерських виробів, дозволяє встановити різницю якісних характеристик продуктів, їх асортиментну приналежність, достовірність товарної інформації.ru_RU
dc.description.abstractThe expediency of using quantitative descriptor-profile method of sensory analysis for the identification of confectionery products is substantiated. A descriptor system and a five-point scale for sensory assessment of halva quality have been developed. It is established that the use of descriptor-profile method increases the efficiency of identification of confectionery products, allows to establish the difference of quality characteristics of products, their assortment accessories, reliability of product information.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherПУЕТru_RU
dc.subjectкондитерські виробиru_RU
dc.subjectідентифікаціяru_RU
dc.subjectсенсорний аналізru_RU
dc.subjectдескрипториru_RU
dc.subjectбалова оцінкаru_RU
dc.subjectconfectioneryru_RU
dc.subjectidentificationru_RU
dc.subjectsensory analysisru_RU
dc.subjectdescriptorsru_RU
dc.subjectpoint graderu_RU
dc.subjectтези доповідей-
dc.titleРозробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробівru_RU
dc.title.alternativeDevelopment of a descriptor system for the identification of confectionery productsru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.