Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10493
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Соколовська, І.М. | - |
dc.contributor.author | Kundilovska, T. | - |
dc.contributor.author | Sokolovska, I. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-19T12:28:33Z | - |
dc.date.available | 2019-11-19T12:28:33Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів / Т. А. Кунділовська, І. М. Соколовська // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Полтава: ПУЕТ, 2019. – С. 90-94. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10493 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано доцільність застосування кількісного дескрипторно-профільного методу сенсорного аналізу для ідентифікації кондитерських виробів. Розроблено систему дескрипторів та шкалу п’яти-балової оцінки для сенсорної оцінки якості халви. Встановлено, що застосування дескрипторно-профільного методу підвищує ефективність ідентифікації кондитерських виробів, дозволяє встановити різницю якісних характеристик продуктів, їх асортиментну приналежність, достовірність товарної інформації. | ru_RU |
dc.description.abstract | The expediency of using quantitative descriptor-profile method of sensory analysis for the identification of confectionery products is substantiated. A descriptor system and a five-point scale for sensory assessment of halva quality have been developed. It is established that the use of descriptor-profile method increases the efficiency of identification of confectionery products, allows to establish the difference of quality characteristics of products, their assortment accessories, reliability of product information. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | ПУЕТ | ru_RU |
dc.subject | кондитерські вироби | ru_RU |
dc.subject | ідентифікація | ru_RU |
dc.subject | сенсорний аналіз | ru_RU |
dc.subject | дескриптори | ru_RU |
dc.subject | балова оцінка | ru_RU |
dc.subject | confectionery | ru_RU |
dc.subject | identification | ru_RU |
dc.subject | sensory analysis | ru_RU |
dc.subject | descriptors | ru_RU |
dc.subject | point grade | ru_RU |
dc.subject | тези доповідей | - |
dc.title | Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів | ru_RU |
dc.title.alternative | Development of a descriptor system for the identification of confectionery products | ru_RU |
dc.type | Conference Abstract | ru_RU |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів.pdf | 440,18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.