Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10583
Назва: Професійний розвиток на підприємстві та шляхи його покращення (на прикладі ТОВ «Асі Україна»)
Інші назви: Professional development at the enterprise and ways of improving it (on the example of «Alex Stewart International Ukraine»)
Автори: Франчук, Т.В.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: професійне навчання
персонал
форми і види професійного навчання
оцінка навчання
professional training
staff
education and professional training
assessment of military training
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти формування та управління професійного розвитку на підприємстві, сутність та характеристика навчання на підприємстві, форми професійного розвитку персоналу та обґрунтування їх вибору в організації та роль керівника в управлінні навчанням на підприємстві. Проаналізовано основні показники економічної діяльності та види і форми професійного навчання на ТОВ «Асі Україна». Запропоновано нові, більш дієві методи навчання на підприємстві та оцінено їх економічну ефективність.
The work deals with the theoretical aspects of formation and control of professional development in company, the nature and characteristics of training at the enterprise, forms of professional development of personnel and justification of their choice in the organization, and the role of a manager in the management of training at the enterprise. An analysis of the main indicators of economic activity and the type of professional training conducted on the «Alex Stewart International Ukraine». It is new, more deviating methods on the basis of the fact that it is estimated their economic efficiency.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10583
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf573,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf297,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.