Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10603
Назва: Чинники зниження плинності персоналу організації (на прикладі виробничо-торгівельної фірми «Смажимо каву в Одесі»)
Інші назви: Factors for reducing the staff turnover of the organization (on the example of the production and trading company "Roast coffee in Odessa")
Автори: Сидорак, В.В.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: персонал
плинність персоналу
показники плинності
причини плинності
управління персоналом
personnel
staff turnover
causes of fluidity
personnel management
Короткий огляд (реферат): Об'єкт дослідження: персонал виробничо-торгівельної фірми «Смажимо каву в Одесі». У роботі розглядаються теоретичні аспекти плинності персоналу: її сутність, класифікація, наслідки для підприємства, показники, причини, фактори та мотиви плинності. Проаналізовано плинність персоналу у виробничо-торгівельній фірмі «Смажимо каву в Одесі»: визначено показники плинності та встановлені причини. Запропоновано заходи щодо зниження плинності персоналу організації.
Object of research: personnel of the production and trading firm " Roast coffee in Odessa ". The theoretical aspects of staff turnover are considered: its essence, classification, consequences for the enterprise, indicators, reasons, factors and motives of fluidity. The fluidity of the staff in the production and trading company "Roast coffee in Odessa " was analyzed. Proposed measures to reduce the fluidity of personnel of the organization.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10603
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сидорак В.В. Кваліфікаційна робота.pdf203,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Сидорак В.В. Реферат.pdf875,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.