Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10639
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Блажко, А.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-12T14:04:02Z | - |
dc.date.available | 2019-12-12T14:04:02Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10639 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступення бакалавра за спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» – Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2019. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків . Об’єкт дослідження – процес підвищення мотивації персоналу ресторанного підприємства. Метою роботи є теоретичне обґрунтування, розробка науково-практичних положень та рекомендацій щодо формування покращення мотивації персоналу підприємств готельного та ресторанного господарства кафе-бару «Золотий Фазан». У роботі проаналізовано загальні поняття та сутніть мотивації праці персоналу готельно-ресторанного господарства. Аналізйється стан мотиваційної системи закладу кафе-буру «Золотий Фазан». За результатами дослідження сформульванна доцільність впровадження наведених шляхів покращення мотивації праці закладом ресторанного господарства може використовуватися для провадження дієвої системи мотивації праці, що сприятиме підвищенню рівню конкурентоспроможності за рахунок відповідального та відданого персоналу. | ru_RU |
dc.description.abstract | The qualifying work consists of an introduction, three sections, rules, list of sources used, annexes. The object of the study is to come to the motivation of the staff of the restaurant business. The purpose of the work is theoretical substantiation, the development of scientific and practical provisions and recommendations regarding the formation of improving the motivation of the personnel of the hotel and restaurant business of the cafe-bar "Golden Phasan". The paper analyzes the GENERAL concepts and motivates the work of the staff of the hotel and restaurant industry. The state of the motivational system of the institution of cafe-storm "Golden Phasan" is analyzed. The results of the study formulated feasibility. The introduction of ways to improve the motivation of work by the restaurants can be used to create a workable motivation system that will help to raise the level of competitiveness at the expense of responsible and dedicated staff. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | мотивація | ru_RU |
dc.subject | мотивація праці | ru_RU |
dc.subject | персонал | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | motivation | ru_RU |
dc.subject | motivation of labor | ru_RU |
dc.subject | personnel | ru_RU |
dc.subject | hotel and restaurant economy | ru_RU |
dc.title | Шляхи покращення мотивації праці персоналу готельно-ресторанного господарства | ru_RU |
dc.title.alternative | Ways to improve the motivation of the staff of hotel and restaurant business | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Блажко А.С. Реферат.pdf | 214,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Кваліфікаційна робота.pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.