Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10643
Назва: | Вдосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Хуторець коло моря») |
Інші назви: | Improvement of marketing activity at restaurant enterprises (on the example of the restaurant «Khutorets near the sea») |
Автори: | Васильєва, К.О. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | маркетинг комунікації маркетингове планування діяльності ресторанне господарство ресторан ефективність marketing communications marketing planning of activity restaurant economy restaurant efficiency |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків.
Об’єкт дослідження – процес управління маркетинговою діяльністю на підприємствах ресторанного господарства.
Предметом дослідження є сукупність теоретичних та практичних аспектів вдосконалення комунікаційної політики ресторану «Хуторець коло моря».
Метою роботи є вивчення, аналіз та вдосконалення маркетингової комунікаційної політики закладу ресторанного господарства, шляхом впровадження сучасних комунікаційних засобів.
У роботі проаналізовано загальні поняття та сутність маркетингової комунікаційної політики ресторанного бізнесу. Аналізується стан господарської діяльності ресторану «Хуторець коло моря». Оцінюється ефективність запропонованих заходів щодо удосконалення комунікаційної політики ресторану «Хуторець коло моря».
За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів. Проаналізована їх ефективність, враховуючи розвиток сучасних маркетингових комунікаційних технологій. The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of the research is the process of managing marketing activities at restaurants of the restaurant industry. The aim of the work is a set of theoretical and practical aspects of improving the communication policy of the restaurant "Khutorets near the sea". The work analyzes the general concepts and essence of the marketing communication policy of the restaurant business. The state of economic activity of the restaurant "Khutorets near the sea" is analyzed. The effectiveness of the proposed measures to improve the communication policy of the restaurant «Khutorets near the sea». The results of the study formulated the feasibility of the implementation of the above measures. It analyzes its efficiency, taking into account the development of modern marketing communication technologies. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10643 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Васильєва К.О. Реферат.pdf | 721,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Кваліфікаційна робота.pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.