Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10644
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасилькова, С.Ю.-
dc.date.accessioned2019-12-13T07:46:30Z-
dc.date.available2019-12-13T07:46:30Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10644-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». – Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2019. Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. У роботі розглядаються теоретико-методологічні основи стимулювання праці та мотивації персоналу. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури готельного комплексу «M1 Club Hotel», визначено ефективність управління персоналом в готелі. Розроблено заходи щодо формування організаційної культури та удосконалення стимулювання та мотивації персоналу для підвищення ефективності господарської діяльності готельного комплексу «M1 Club Hotel». Запропоновано вибудувати єдину систему управління персоналом, створити в структурі готелюспеціалізований відділ персоналу, на який буде покладено виконання функцій з управління персоналом, заходи щодо перепідготовки та підвищення кваліфікації, проведення семінарів, тренінгів та курсів для персоналу готельного комплексу «M1 Club Hotel».ru_RU
dc.description.abstractQualifying work at obtaining an educational bachelor's degree in specialty 241 «Hotel and restaurant business» in the educational program «Hotel and restaurant business». – Odessa National Economics University. – Odessa, 2019. The qualifying work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources used and applications. The work deals with the theoretical and methodological foundations for work stimulation and staff encouragement. An analysis of the economic activity and organizational structure of the M1 CLUB HOTEL complex has been carried out and the efficiency of the hotel'sstaffmanagementhasbeendetermined. Methods have been developed regarding the formation of anorganizational culture and the improvement of staff motivation to increase the efficiency of the M1 CLUB HOTEL economic activity. It is proposed to build a staff management system, to create a specialized personnel department within the organization's structure which would be responsible for the management of staff, creating methods for re-training and personnell qualification improvement, conducting seminars, trainings and courses for the staff of the M1 CLUB HOTEL complex-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectмотиваціяru_RU
dc.subjectефективність праці персоналуru_RU
dc.subjectстимулюванняru_RU
dc.subjectготельне господарствоru_RU
dc.subjectуправлінняru_RU
dc.subjectmotivationru_RU
dc.subjectstaff work efficiencyru_RU
dc.subjectstimulationru_RU
dc.subjecthotel businessru_RU
dc.subjectmanagementru_RU
dc.titleШляхи удосконалення системи мотивації та стимулювання персоналу «M1 CLUB HOTEL»ru_RU
dc.title.alternativeMethods for motivation systems' improvement and staff encouragement of the «M1 CLUB HOTEL»ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf645,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Василькова С.Ю. Реферат.pdf730,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.