Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Княжковська, Г.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-16T09:15:04Z | - |
dc.date.available | 2019-12-16T09:15:04Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». – Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2019. Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. У роботі розглядаються нормативно-правові та науково-теоретичні підходи оцінки ефективності господарської діяльності готельних підприємств в Україні. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури готельного комплексу «Аркадія», визначено ефективність управління персоналом в готелі. Розроблено заходи щодо формування організаційної культури та удосконалення управління персоналом готелю для підвищення ефективності господарської діяльності готельного комплексу «Аркадія». Для вдосконалення роботи персоналу запропоновано використовувати сучасні засоби автоматизації інформаційного забезпечення бізнес – процесів конференц-сервісу в готельному комплексі «Аркадія» на базі програмного продукту «Fox Manager BPA 2.5». Проведено прогнозний розрахунок економічної ефективності витрат на його впровадження. | ru_RU |
dc.description.abstract | The qualifying work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources used and applications. The article deals with regulatory-legal and scientific-theoretical approaches for assessing the efficiency of economic activity of hotels in Ukraine. The analysis of economic activity and organizational structure of the hotel complex "Arcadia" was carried out, and the efficiency of personnel management at the hotel was determined. The measures have been developed in the formation of organizational culture and improvement of personnel management of the hotel for improving the efficiency of the economic activity of the hotel complex "Arcadia". The ways to improve the work of the personnel are suggested to use modern means of automation of information support of business-processes of conference-service in the hotel complex "Arcadia" on the basis of the software product "Fox Manager BPA 2.5". Projected calculation of cost effectiveness of its implementation has been carried out. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.subject | методи оцінки ефективності | ru_RU |
dc.subject | соціально-економічна ефективність | ru_RU |
dc.subject | ефективність управління персоналом | ru_RU |
dc.subject | кадровий менеджмент | ru_RU |
dc.subject | готельне господарство | ru_RU |
dc.subject | управління | ru_RU |
dc.subject | система автоматизації | ru_RU |
dc.subject | efficiency | ru_RU |
dc.subject | methods of estimation of efficiency | ru_RU |
dc.subject | socio-economic efficiency | ru_RU |
dc.subject | efficiency of personnel management | ru_RU |
dc.subject | personnel management | ru_RU |
dc.subject | hotel management | ru_RU |
dc.subject | management | ru_RU |
dc.subject | automation system | ru_RU |
dc.title | Шляхи підвищення ефективності господарської діяльності готельного комплексу «Аркадія» | ru_RU |
dc.title.alternative | The ways of improving the efficiency of the economic activity of the hotel Arcadia | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Княжковська Г.О. Реферат.pdf | 470,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Кваліфікаційна робота.pdf | 530,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.