Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10656
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіхайлова, А.А.-
dc.date.accessioned2019-12-16T09:57:08Z-
dc.date.available2019-12-16T09:57:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10656-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження – мотивація оплати праці персоналу. Предметом дослідження є процес мотивації оплати праці персоналу ресторану. Метою роботи є розробка заходів удосконалення мотивації оплати праці персоналу ресторану. У роботі проаналізовано загальні поняття та сутність мотивації та оплати праці персоналу. Аналізується стан господарської діяльності закладу «Treveler`s Coffee Odessa». Оцінюється ефективність запропонованих заходів щодо удосконалення мотиваційного механізму управління персоналом закладу «Treveler`s Coffee Odessa». За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів. Проаналізована їх ефективність, враховуючи розвиток сучасних методів стимулювання та мотивації.ru_RU
dc.description.abstractThe qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used. The object of the research is the motivation of the staff remuneration. The subject of the research is the process of motivating staff remuneration of the restaurant.The purpose of the work is to develop measures to improve the motivation of remuneration for restaurant staff. The work analyzes the general concepts and essence of the motivation and remuneration of staff. The state of economic activity of the restaurant " Treveler`s Coffee Odessa " is analyzed. Evaluated the effectiveness of the proposed measures to improve the motivational mechanism of personnel management of the restaurant "Treveler`s Coffee Odessa". The results of the study formulated the expediency of the implementation of the above measures. It analyzes its efficiency, taking into account the development of modern methods of stimulation and motivation.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectмотиваціяru_RU
dc.subjectмотиваційний механізмru_RU
dc.subjectоплата праціru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectресторанru_RU
dc.subjectперсоналru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectmotivationru_RU
dc.subjectmotivational mechanismru_RU
dc.subjectpayru_RU
dc.subjectrestaurant economyru_RU
dc.subjectrestaurantru_RU
dc.subjectstaffru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleМотивація оплати праці персоналу ресторануru_RU
dc.title.alternativeMotivation of the salary of restaurant staffru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf906,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Міхайлова А. А. Реферат.pdf710,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.