Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10664
Title: Планування діяльності підприємства ресторанного господарства
Other Titles: Planning of the restaurant business
Authors: Фроленкова, М.О.
Issue Date: 2019
Keywords: планування
стратегічне планування діяльності
ресторанне господарство
ресторан
ефективність
planning
strategic planning of activity
restaurant economy
restaurant
efficiency
Abstract: Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» – Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2019. Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – процес планування діяльності підприємства ресторанного господарства. Предметом дослідження є науково-практичні питання планування діяльності ресторанного господарства на прикладі ресторану «Мафія». Метою роботи є розробка заходів та пропозицій щодо удосконалення планування діяльності ресторану «Мафія». У роботі проаналізовано загальні поняття та сутність стратегічного планування та управління ресторанним бізнесом. Аналізується стан господарсько-економічної діяльності ресторану «Мафія». Оцінюється ефективність послуги «Таємний гість», нової позицію в меню «Чорна піца» та придбання нової одиниці обладнання. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження наведених заходів. Проаналізована її ефективність, враховуючи прибуток за витрати на впровадження заходів.
The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of the research is the process of planning the activity of the restaurant industry enterprise. The subject of the research is the scientific and practical questions of planning the activity of the restaurant industry on the example of the restaurant "Mafia". The aim of the work is to develop measures and proposals for improving the planning of the Mafia restaurant. The work analyzes the general concepts and essence of strategic planning and management of restaurant business. The state of economic activity of the restaurant "Mafia" is analyzed. The effectiveness of the "Secret Guest" service, a new position in the menu (Black Pizza) and the purchase of a new piece of equipment are assessed. The results of the study formulated the feasibility of the implementation of the above measures. It analyzes its efficiency, taking into account the profit for the costs of implementing measures.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10664
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фроленкова М.О. Реферат.pdf250,49 kBAdobe PDFView/Open
Кваліфікаційна робота.pdf371,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.