Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10664
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФроленкова, М.О.-
dc.date.accessioned2019-12-17T08:10:22Z-
dc.date.available2019-12-17T08:10:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10664-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» – Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2019. Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – процес планування діяльності підприємства ресторанного господарства. Предметом дослідження є науково-практичні питання планування діяльності ресторанного господарства на прикладі ресторану «Мафія». Метою роботи є розробка заходів та пропозицій щодо удосконалення планування діяльності ресторану «Мафія». У роботі проаналізовано загальні поняття та сутність стратегічного планування та управління ресторанним бізнесом. Аналізується стан господарсько-економічної діяльності ресторану «Мафія». Оцінюється ефективність послуги «Таємний гість», нової позицію в меню «Чорна піца» та придбання нової одиниці обладнання. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження наведених заходів. Проаналізована її ефективність, враховуючи прибуток за витрати на впровадження заходів.ru_RU
dc.description.abstractThe qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of the research is the process of planning the activity of the restaurant industry enterprise. The subject of the research is the scientific and practical questions of planning the activity of the restaurant industry on the example of the restaurant "Mafia". The aim of the work is to develop measures and proposals for improving the planning of the Mafia restaurant. The work analyzes the general concepts and essence of strategic planning and management of restaurant business. The state of economic activity of the restaurant "Mafia" is analyzed. The effectiveness of the "Secret Guest" service, a new position in the menu (Black Pizza) and the purchase of a new piece of equipment are assessed. The results of the study formulated the feasibility of the implementation of the above measures. It analyzes its efficiency, taking into account the profit for the costs of implementing measures.-
dc.language.isootherru_RU
dc.subjectплануванняru_RU
dc.subjectстратегічне планування діяльностіru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectресторанru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectplanningru_RU
dc.subjectstrategic planning of activityru_RU
dc.subjectrestaurant economyru_RU
dc.subjectrestaurantru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleПланування діяльності підприємства ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativePlanning of the restaurant businessru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фроленкова М.О. Реферат.pdf250,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кваліфікаційна робота.pdf371,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.