Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10664
Назва: Планування діяльності підприємства ресторанного господарства
Інші назви: Planning of the restaurant business
Автори: Фроленкова, М.О.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: планування
стратегічне планування діяльності
ресторанне господарство
ресторан
ефективність
planning
strategic planning of activity
restaurant economy
restaurant
efficiency
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» – Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2019. Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – процес планування діяльності підприємства ресторанного господарства. Предметом дослідження є науково-практичні питання планування діяльності ресторанного господарства на прикладі ресторану «Мафія». Метою роботи є розробка заходів та пропозицій щодо удосконалення планування діяльності ресторану «Мафія». У роботі проаналізовано загальні поняття та сутність стратегічного планування та управління ресторанним бізнесом. Аналізується стан господарсько-економічної діяльності ресторану «Мафія». Оцінюється ефективність послуги «Таємний гість», нової позицію в меню «Чорна піца» та придбання нової одиниці обладнання. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження наведених заходів. Проаналізована її ефективність, враховуючи прибуток за витрати на впровадження заходів.
The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of the research is the process of planning the activity of the restaurant industry enterprise. The subject of the research is the scientific and practical questions of planning the activity of the restaurant industry on the example of the restaurant "Mafia". The aim of the work is to develop measures and proposals for improving the planning of the Mafia restaurant. The work analyzes the general concepts and essence of strategic planning and management of restaurant business. The state of economic activity of the restaurant "Mafia" is analyzed. The effectiveness of the "Secret Guest" service, a new position in the menu (Black Pizza) and the purchase of a new piece of equipment are assessed. The results of the study formulated the feasibility of the implementation of the above measures. It analyzes its efficiency, taking into account the profit for the costs of implementing measures.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10664
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фроленкова М.О. Реферат.pdf250,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кваліфікаційна робота.pdf371,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.