Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10684
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурш, В.О.-
dc.date.accessioned2019-12-17T11:58:07Z-
dc.date.available2019-12-17T11:58:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10684-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти підвищення доходів від основної діяльності підприємств ресторанного господарства. Висвітлено значення та сутність доходів підприємств ресторанного господарства. Розглянуто ринок ресторанного господарства України і Одеси. Проаналізовано економіко-організаційну характеристику діяльності ресторану «Тавернетта». Винайдено шляхи підвищення доходів ресторану за рахунок зниження середнього чеку. Запропоновано зміни у складі і концепції меню ресторану «Тавернетта». Обґрунтовано економічна доцільність пропозиції концепції і зміни менюru_RU
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of increase of incomes from the main activity of enterprises of restaurant economy. The significance and essence of incomes of enterprises of restaurant economy is highlighted. The market of restaurant economy of Ukraine and Odessa is considered. Author analysis The economic-organizational characteristics of the restaurant "Tavernetta". Provisions were made ways to increase restaurant revenues by reducing the average check. Author proposed changes in the composition and concept of the menu of the restaurant "Tavernetta". The economic expediency of the concept proposal and menu changes is substantiated-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанru_RU
dc.subjectдоходиru_RU
dc.subjectефективність господарської діяльностіru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjectменюru_RU
dc.subjectсередній чекru_RU
dc.subjectшвидкість оборотності столівru_RU
dc.subjectrestaurantru_RU
dc.subjectincomeru_RU
dc.subjectefficiency of economic activityru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.subjectmenuru_RU
dc.subjectaverage checkru_RU
dc.subjectspeed of table turnoverru_RU
dc.titleШляхи підвищення доходів від основної діяльності підприємства ресторанного господарства на прикладі ресторану Тавернеттаru_RU
dc.title.alternativeWays to increase revenues from the main activities of the enterprise restaurant industry on the example of the restaurant Tavernettaru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf397,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Гурш В.О. Реферат.pdf324,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.