Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10688
Назва: Напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Інші назви: Directions for improving the efficiency of economic activity of the restaurant business
Автори: Затишняк, Т.О.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: ресторанний бізнес
ефективність
господарська діяльність
рентабельність
інвестиційне проектування
restaurant business
efficiency
business activity
profitability
investment design
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти забезпечення ефективної господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу. Досліджені основні показники діяльності ресторану, які прямо або побічно впливають на розмір його виручки, в зв'язку з чим проаналізовані методи максимізації виручки ресторану «Веранда». Розглянуті основні завдання, які виникають в процесі здійснення діяльності підприємства. Обґрунтовані проблеми та шляхи підвищення ефективності діяльності ресторану. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність ресторану «Веранда» за 2016-2018 рр. Виділені засоби впливу на ефективність господарювання, використання яких дозволить ресторану зміцнити свої позиції на ринку ресторанних послуг.
The theoretical aspects of ensuring the effective economic activity of restaurant business enterprises are considered in the paper. The main indicators of the restaurant's activity, which directly or indirectly influence the size of its revenues, are investigated, in connection with which methods of maximizing the proceeds of the restaurant «Veranda” are analyzed. The main tasks that arise in the process of enterprise's activity are examined. Problems and ways to increase the efficiency of the restaurant were justify. The financial and economic activity of the restaurant Veranda for 2016-2018 is analyzed. The means of influencing the efficiency of the enterprise, the use of which will allow the restaurant to strengthen its position in the market of restaurant services, is analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10688
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf270,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Затишняк Т.О. Реферат.pdf122,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.