Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10690
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКазімірська, В.О.-
dc.date.accessioned2019-12-17T12:41:08Z-
dc.date.available2019-12-17T12:41:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10690-
dc.description.abstractВ роботі розглянуті особливості методів мотивації оплати праці в ресторані, наукові підходи поліпшення методів мотивації оплати праці персоналу, система мотивації персоналу ресторану. Проаналізовано економічну діяльність кафе « Merry Berry », досліджено ефективність діючої системи управління та стану оплати праці персоналу на підприємстві. Розкриті шляхи удосконалення методів мотивації оплати праці персоналу та запропоновано заходи мотивації оплати праці даного підприємстваru_RU
dc.description.abstractThe paper considers the peculiarities of methods of motivation for remuneration in the restaurant, scientific approaches to improving methods of motivation of staff remuneration, the system of motivation of restaurant staff. The economic activity of the "Merry Berry" Cafe is analyzed, the efficiency of the current management system and the status of the remuneration of personnel at the enterprise are investigated. The ways of improvement of methods of motivation of payment of personnel are revealed, and measures of motivation of the payment of the given enterprise are offered.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectмотиваціяru_RU
dc.subjectоплатаru_RU
dc.subjectперсоналru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectресторанru_RU
dc.subjectуправлінняru_RU
dc.subjectметодru_RU
dc.subjectсистемаru_RU
dc.subjectорганізаціяru_RU
dc.subjectmotivationru_RU
dc.subjectpaymentru_RU
dc.subjectstaffru_RU
dc.subjectenterpriseru_RU
dc.subjectrestaurantru_RU
dc.subjectmanagementru_RU
dc.subjectmethodru_RU
dc.subjectsystemru_RU
dc.subjectorganizationru_RU
dc.titleМотивація оплати праці персоналу ресторануru_RU
dc.title.alternativeMotivation of the salary of restaurant staffru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf1,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Казімірська В.О. Реферат.pdf461,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.