Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10693
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лаврик, О.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-17T13:18:46Z | - |
dc.date.available | 2019-12-17T13:18:46Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10693 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти поглиблення вивчення засад теорії визначення якості послуг в готельному господарстві та розроблення основних рекомендацій щодо підвищення якості послуг готелю. Проаналізовано готель «Гагарін» та проведено аналіз конкурентної позиції готелю «Гагарін» для вивчення можливостей щодо підвищення якості обслуговування туристів. Запропоновано комплекс заходів для підвищення якості послуг в готелі «Гагарін». | ru_RU |
dc.description.abstract | The theoretical aspects of deepening the study of the principles of the theory of the quality of services in the hotel industry and the development of the main recommendations for improving the quality of the hotel services are considered in the paper. The hotel "Gagarin" was analyzed and an analysis of the competitive position of the hotel "Gagarin" was conducted to explore the possibilities for improving the quality of service for tourists. The complex of measures for improving the quality of services offered at the hotel "Gagarin" is offered | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | якість готельних послуг | ru_RU |
dc.subject | підвищення якості | ru_RU |
dc.subject | критерії | ru_RU |
dc.subject | методику оцінки готельних послуг | ru_RU |
dc.subject | конкурентна позиція готелю | ru_RU |
dc.subject | quality of hotel services | ru_RU |
dc.subject | improvement of quality | ru_RU |
dc.subject | criteria | ru_RU |
dc.subject | methodology for evaluating hotel services | ru_RU |
dc.subject | hotel's competitive position | ru_RU |
dc.title | Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарства (на прикладі готелю Гагарін в м. Одеса) | ru_RU |
dc.title.alternative | Ways of improving the quality of services of enterprises of the hotel industry (for example, Hotel Gagarin in Odessa) | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лаврик О.О. Реферат.pdf | 519,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Кваліфікаційна робота.pdf | 958,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.