Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10702
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСердюк, О.В.-
dc.date.accessioned2019-12-18T07:55:06Z-
dc.date.available2019-12-18T07:55:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10702-
dc.description.abstractУ роботі досліджено науковий і теоретичний базис рекламної діяльності на підприємстві ресторанного господарства. Проаналізовано та проведено порівняння концепцій рекламної діяльності закладів – конкурентів. Запропоновано методичні та практичні рекомендації щодо рекламної діяльності підприємства ресторанного господарства. Обгрунтовано можливості удосконалення та створення шляхів підвищення реклами.ru_RU
dc.description.abstractIn this work the scientific and theoretical basis of advertising activity at the enterprise of restaurant economy is investigated. The comparative analysis of the concepts of advertising activity of the institutions - competitors is analyzed and compared. Methodical and practical recommendations for advertising activities of the enterprise restaurant industry are offered. The possibilities of improvement and creation of ways to increase advertising are substantiated.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectрекламна діяльністьru_RU
dc.subjectрекламаru_RU
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectшляхи підвищенняru_RU
dc.subjectadvertising activityru_RU
dc.subjectadvertisingru_RU
dc.subjectenterprise of restaurant economyru_RU
dc.subjectways of improvementru_RU
dc.titleРекламна діяльність на підприємстві ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeAdvertising activity at the restaurant industry enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сердюк О.В. Реферат.pdf598,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кваліфікаційна робота.pdf598 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.