Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10704
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного господарства
Інші назви: Managing the competitiveness of the restaurant business enterprise
Автори: Соломко, Р.Ю.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: підприємство ресторанного господарства
конкурентоспроможність
конкурентна перевага
інновації
enterprise of restaurant economy
competitiveness
competitive advantage
innovations
Короткий огляд (реферат): Мета випускної кваліфікаційної роботи - розробити рекомендації щодо вдосконалення економічної діяльності кафе-бару «Chaplin». Визначено сутність конкурентоспроможності; виявлені підходи до визначення конкурентоспроможності; розібрана методика оцінки конкурентоспроможності. Приведена організаційно-економічна характеристика підприємства, проведено аналіз діяльності та проаналізовано конкурентоспроможність підприємства. Розглянуті основні напрямки вдосконалення підприємства шляхом підвищення конкурентоспроможності, розроблені заходи щодо підвищення конкурентоспроможності кафе-бару «Chaplin» та проведена їх оцінка
The purpose of final qualification work is to develop recommendations for improving the economic activity of the “Chaplin coffee bar”. Defined the essence of competitiveness; discovered approaches to the definition of competitiveness; analyzed the methodology for assessing competitiveness. Considered the organizational and economic characteristics of the enterprise, analyzed the activities of the enterprise. Considered the main directions of improvement of the enterprise through increased competitiveness, measures to improve the competitiveness of the “Chaplin coffee bar”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10704
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соломко Р.Ю. Реферат.pdf370,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кваліфікаційна робота.pdf181,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.