Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10704
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоломко, Р.Ю.-
dc.date.accessioned2019-12-18T08:07:48Z-
dc.date.available2019-12-18T08:07:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10704-
dc.description.abstractМета випускної кваліфікаційної роботи - розробити рекомендації щодо вдосконалення економічної діяльності кафе-бару «Chaplin». Визначено сутність конкурентоспроможності; виявлені підходи до визначення конкурентоспроможності; розібрана методика оцінки конкурентоспроможності. Приведена організаційно-економічна характеристика підприємства, проведено аналіз діяльності та проаналізовано конкурентоспроможність підприємства. Розглянуті основні напрямки вдосконалення підприємства шляхом підвищення конкурентоспроможності, розроблені заходи щодо підвищення конкурентоспроможності кафе-бару «Chaplin» та проведена їх оцінкаru_RU
dc.description.abstractThe purpose of final qualification work is to develop recommendations for improving the economic activity of the “Chaplin coffee bar”. Defined the essence of competitiveness; discovered approaches to the definition of competitiveness; analyzed the methodology for assessing competitiveness. Considered the organizational and economic characteristics of the enterprise, analyzed the activities of the enterprise. Considered the main directions of improvement of the enterprise through increased competitiveness, measures to improve the competitiveness of the “Chaplin coffee bar”.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectконкурентна перевагаru_RU
dc.subjectінноваціїru_RU
dc.subjectenterprise of restaurant economyru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectcompetitive advantageru_RU
dc.subjectinnovationsru_RU
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeManaging the competitiveness of the restaurant business enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соломко Р.Ю. Реферат.pdf370,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кваліфікаційна робота.pdf181,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.