Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10706
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФарамазова, В.Н.-
dc.date.accessioned2019-12-18T08:20:56Z-
dc.date.available2019-12-18T08:20:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10706-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти маркетингової діяльності у ресторанному бізнесі, інструменти підвищення ефективності діяльності підприємства та основні тенденції розвитку українського ресторанного бізнесу. Проаналізовано поточну маркетингову діяльність ресторану «Горець». Запропоновано заходи щодо вдосконалення маркетингової діяльності ресторану «Горець» та проведена оцінка ефектиності проекти рішеньru_RU
dc.description.abstractQualifying work for obtaining a bachelor's degree from the specialty "Tourism" for the educational program "Economics and Management of Tourism Activity" Odessa National University of Economics. - Odessa, 2019. The work deals with the theoretical aspects of marketing activities in the restaurant business, tools to improve the efficiency of the enterprise and the main trends in the development of the Ukrainian restaurant business. Author analysis the current marketing activity of the restaurant "Gorets".-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectмаркетингru_RU
dc.subjectрестораний бізнесru_RU
dc.subjectмакро та мікросередовище підприємстваru_RU
dc.subjectSWOT-аналізru_RU
dc.subjectвдосконалення маркетингової діяльностіru_RU
dc.subjectекономічна ефективність проектних рішеньru_RU
dc.subjectmarketingru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjectmacro and micro-environment of the enterpriseru_RU
dc.subjectSWOT analysisru_RU
dc.subjectimprovement of marketing activitiesru_RU
dc.subjecteconomic efficiency of design solutionsru_RU
dc.titleУдосконалення системи маркетингу на підприємстві (на прикладі ресторану «Горець»)ru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification the enterprise development strategies» (on an example of the restaurant "Gorets)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фарамазова В.Н. Реферат.pdf222,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кваліфікаційна робота.pdf495,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.