Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10706
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фарамазова, В.Н. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-18T08:20:56Z | - |
dc.date.available | 2019-12-18T08:20:56Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10706 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти маркетингової діяльності у ресторанному бізнесі, інструменти підвищення ефективності діяльності підприємства та основні тенденції розвитку українського ресторанного бізнесу. Проаналізовано поточну маркетингову діяльність ресторану «Горець». Запропоновано заходи щодо вдосконалення маркетингової діяльності ресторану «Горець» та проведена оцінка ефектиності проекти рішень | ru_RU |
dc.description.abstract | Qualifying work for obtaining a bachelor's degree from the specialty "Tourism" for the educational program "Economics and Management of Tourism Activity" Odessa National University of Economics. - Odessa, 2019. The work deals with the theoretical aspects of marketing activities in the restaurant business, tools to improve the efficiency of the enterprise and the main trends in the development of the Ukrainian restaurant business. Author analysis the current marketing activity of the restaurant "Gorets". | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | маркетинг | ru_RU |
dc.subject | рестораний бізнес | ru_RU |
dc.subject | макро та мікросередовище підприємства | ru_RU |
dc.subject | SWOT-аналіз | ru_RU |
dc.subject | вдосконалення маркетингової діяльності | ru_RU |
dc.subject | економічна ефективність проектних рішень | ru_RU |
dc.subject | marketing | ru_RU |
dc.subject | restaurant business | ru_RU |
dc.subject | macro and micro-environment of the enterprise | ru_RU |
dc.subject | SWOT analysis | ru_RU |
dc.subject | improvement of marketing activities | ru_RU |
dc.subject | economic efficiency of design solutions | ru_RU |
dc.title | Удосконалення системи маркетингу на підприємстві (на прикладі ресторану «Горець») | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification the enterprise development strategies» (on an example of the restaurant "Gorets) | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фарамазова В.Н. Реферат.pdf | 222,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Кваліфікаційна робота.pdf | 495,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.