Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10708
Назва: Управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства
Інші назви: Personnel management at the restaurant industry enterprise
Автори: Шувера, О.О.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: кадрова політика
управління персоналом
підприємство ресторанного господарства
ефективність управління
personnel policy
personnel management
enterprise restaurant management
management efficiency
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління персоналом на підприємствах ресторанного господарства. Проаналізовано кадрову політику підприємства, надано оцінку кількісних та якісних характеристик працівників, досліджено ефективність системи правління персоналом підприємства. Запропоновано напрямки вдосконалення мотивації трудової поведінки працівників. Обґрунтовано заходи щодо підвищення ефективності загальної системи управління персоналом підприємства ресторанного господарства.
The work deals with the theoretical aspects recruiting policy of personnel management at restaurant enterprises. Author analysis personnel policy of the enterprise, assessment of quantitative and qualitative characteristics of employees, efficiency of personnel management systems of the enterprise is investigated. Areas of improvement of the motivation of workers' work behavior are proposed. The measures to improve the efficiency of the overall system of personnel management in the restaurant industry enterprise have been substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10708
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шувера О.О. Реферат.pdf253,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кваліфікаційна робота.pdf308,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.