Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10708
Title: Управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства
Other Titles: Personnel management at the restaurant industry enterprise
Authors: Шувера, О.О.
Issue Date: 2019
Keywords: кадрова політика
управління персоналом
підприємство ресторанного господарства
ефективність управління
personnel policy
personnel management
enterprise restaurant management
management efficiency
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління персоналом на підприємствах ресторанного господарства. Проаналізовано кадрову політику підприємства, надано оцінку кількісних та якісних характеристик працівників, досліджено ефективність системи правління персоналом підприємства. Запропоновано напрямки вдосконалення мотивації трудової поведінки працівників. Обґрунтовано заходи щодо підвищення ефективності загальної системи управління персоналом підприємства ресторанного господарства.
The work deals with the theoretical aspects recruiting policy of personnel management at restaurant enterprises. Author analysis personnel policy of the enterprise, assessment of quantitative and qualitative characteristics of employees, efficiency of personnel management systems of the enterprise is investigated. Areas of improvement of the motivation of workers' work behavior are proposed. The measures to improve the efficiency of the overall system of personnel management in the restaurant industry enterprise have been substantiated.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10708
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шувера О.О. Реферат.pdf253,1 kBAdobe PDFView/Open
Кваліфікаційна робота.pdf308,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.