Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10734
Назва: Стан та перспективи залучення прямих іноземних інвестицій в регіони України (на прикладі Одеського регіону)
Інші назви: State and Prospects of Attracting Foreign Direct Investment in the Regions of Ukraine (on the Example of the Odessa Region)
Автори: Киторога, В.В.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: залучення прямих іноземних інвестицій
Одеський регіон
Короткий огляд (реферат): Домінуючим чинником економічного розвитку держави є інвестиції. В умовах дії інтеграційних процесів інвестиційна активність в Україні може підтримуватися і стимулюватися за участю іноземного капіталу. На розмір та ефективність цієї підтримки істотно впливає інвестиційний клімат країни та її регіонів. Для того, щоб отримати від такого позиціонування необхідний ефект, українські регіони повинні вести рівноправний діалог між владою та бізнесом, гарантувати захищеність і прибутковість, стабільність і надійність потенційним інвесторам. Однак в Україні, незважаючи на певне пожвавлення інвестиційного процесу, позитивні тенденції в інвестиційній сфері ще не набули сталого характеру. Тому важливим завданням на цьому етапі розвитку вітчизняної економіки є побудова привабливого інвестиційного середовища зі сприятливим кліматом та високою діловою активністю. З огляду на це, виникає необхідність формування системи факторів, що характеризують реальний стан інвестиційного середовища країни і дають змогу зосередити увагу на найбільш проблемних зонах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10734
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Киторга В.В..pdf228,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кваліфікаційна робота Киторга В.В..pdf685,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.