Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10752
Назва: Удосконалення зовнішньоторговельних операцій підприємства галузі харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Пуратос Україна»)
Інші назви: "Improvement of foreign trade operations of the food industry enterprise (for example, " Puratos Ukraine " LLC)
Автори: Черкез, А.С.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: зовнішньоторговельні операції підприємства
експорт
імпорт
харчова промисловість
ціноутворення у зовнішньоторговельних операціях
організація зовнішньоторговельної діяльності підприємства
foreign trade operations of the enterprise
export
import
food industry
pricing in foreign trade operations
organization of foreign trade activity of the enterprise
Короткий огляд (реферат): Випускна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес здійснення зовнішньоторговельних операцій підприємства харчової промисловості. У роботі розглядаються теоретичні аспекти зовнішньоторговельних операцій підприємств харчової промисловості, розглянуто поняття, характерні риси та класифікацію зовнішньоторговельних операцій, узагальнено чинники здійснення зовнішньоторговельних операцій підприємств галузі харчової промисловості та досліджено сучасні методи оцінки показників зовнішньоторговельних операцій підприємства. Проведено аналіз зовнішньоторговельних операцій ТОВ «Пуратос Україна», надано організаційно-економічну характеристику зовнішньоторговельних операцій, проведено аналіз показників та чинників зовнішньоторговельної діяльності досліджуваного підприємства. Запропоновано основні шляхи вдосконалення зовнішньоторговельних операцій ТОВ «Пуратос Україна» у вигляді впровадження моделі управління зовнішньоекономічними операціями ТОВ «Пуратос Україна», пропозицій із розробки організаційно-економічних заходів, які мають позитивно сказатись на зовнішньоторговельних операціях досліджуваного підприємства.
The final work consists of three sections. The object of research - the process of foreign trade operations of the food industry enterprise. The theoretical aspects of foreign trade operations of food industry enterprises are considered, the concept, characteristic features and classification of foreign trade operations are considered, the factors of foreign trade operations of food industry enterprises are generalized and modern methods of estimation of indicators of foreign trade operations of the enterprise are investigated. The analysis of foreign trade operations of "Puratos Ukraine" LLC was carried out, the organizational and economic characteristic of foreign trade operations was provided, the analysis of indicators and factors of foreign trade activity of the investigated enterprise was carried out. The main ways of improvement of foreign trade operations of "Puratos Ukraine" LLC in the form of implementation of the management model of foreign economic operations of "Puratos Ukraine" LLC, offers on the development of organizational and economic measures that have a positive impact on foreign trade operations of the investigated enterprise are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10752
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черкез А.С..pdf642,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кваліфікаційна робота Черкез А.С..pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.