Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10771
Назва: Моделювання впливу кваліфікації робітників на ефективність роботи підприємства
Інші назви: Modeling the impact of employee qualifications on the performance of the enterprise
Автори: Никитюк, К.С.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: кваліфікація
персонал
ефективність
робоча сила
qualification
staff
performance
labor force
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти кваліфікації персоналу, ефективності роботи підприємства, види виробничих функцій. Проаналізовано основні фактори впливу на ефективність підприємства, основні підходи до оцінки ефективності. Запропоновано виробничу функцію із урахуванням кваліфікації персоналу, рекомендовані шляхи для підвищення продуктивності.
The work deals with the theoretical aspects of qualification of the staff, efficiency of the enterprise, types of production functions. The main factors influencing the efficiency of the enterprise, the main approaches to the estimation of efficiency are analyzed. The production function is offered, taking into account personnel qualifications, recommended ways to increase productivity
The theoretical aspects of product transportation, its modeling and methods of graphic representation are considered in this work. The activity of the company Alser Ltd, the structure of its logistic system is analyzed. The main financial indicators of the enterprise are considered. The proposed model and predicted possible financial indicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10771
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Никитюк К.С..pdf534,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат Никитюк К.С..pdf140,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.