Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10795
Title: Формування попиту на ковбасні вироби за їх якістю та споживними властивостями
Other Titles: Formation of demand for sausage wares for their quality and consumer properties
Authors: Волос, Д.Ю.
Issue Date: 2019
Keywords: ковбасні вироби
формування якості
товарознавча оцінка
sausage wares
formation of quality
commodity evaluation
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти щодо формування попиту на ковбасні вироби за їх якістю та споживними властивостями. В сучасних умовах функціонування ринку, коли підвищується свідомість споживачів щодо якості, безпеки харчових продуктів, виробники намагаються створювати продукцію, властивості якої забезпечують задоволення вимог споживачів з мінімальними затратами. Охарактеризовано асортимент ковбасних виробів, що представлений на українському ринку. Визначено класифікацію та чинники формування якості ковбасних виробів. Обґрунтовано споживні властивості ковбасних виробів та чинників їх формування. Проаналізовано стан та тенденції розвитку ринку варених ковбасних виробів в Україні. Виявлено чинники формування споживчого попиту на ковбасні вироби. Проведено товарознавчу оцінку якості зразків варених ковбасних виробів, що реалізується в торговельній мережі м. Одеси.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10795
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота Волос Д.Ю..pdf465,92 kBAdobe PDFView/Open
Волос Д.Ю. Реферат.pdf659,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.