Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10795
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолос, Д.Ю.-
dc.date.accessioned2019-12-20T07:38:04Z-
dc.date.available2019-12-20T07:38:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10795-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти щодо формування попиту на ковбасні вироби за їх якістю та споживними властивостями. В сучасних умовах функціонування ринку, коли підвищується свідомість споживачів щодо якості, безпеки харчових продуктів, виробники намагаються створювати продукцію, властивості якої забезпечують задоволення вимог споживачів з мінімальними затратами. Охарактеризовано асортимент ковбасних виробів, що представлений на українському ринку. Визначено класифікацію та чинники формування якості ковбасних виробів. Обґрунтовано споживні властивості ковбасних виробів та чинників їх формування. Проаналізовано стан та тенденції розвитку ринку варених ковбасних виробів в Україні. Виявлено чинники формування споживчого попиту на ковбасні вироби. Проведено товарознавчу оцінку якості зразків варених ковбасних виробів, що реалізується в торговельній мережі м. Одеси.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectковбасні виробиru_RU
dc.subjectформування якостіru_RU
dc.subjectтоварознавча оцінкаru_RU
dc.subjectsausage waresru_RU
dc.subjectformation of qualityru_RU
dc.subjectcommodity evaluationru_RU
dc.titleФормування попиту на ковбасні вироби за їх якістю та споживними властивостямиru_RU
dc.title.alternativeFormation of demand for sausage wares for their quality and consumer propertiesru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Волос Д.Ю..pdf465,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Волос Д.Ю. Реферат.pdf659,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.