Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10795
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волос, Д.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-20T07:38:04Z | - |
dc.date.available | 2019-12-20T07:38:04Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10795 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти щодо формування попиту на ковбасні вироби за їх якістю та споживними властивостями. В сучасних умовах функціонування ринку, коли підвищується свідомість споживачів щодо якості, безпеки харчових продуктів, виробники намагаються створювати продукцію, властивості якої забезпечують задоволення вимог споживачів з мінімальними затратами. Охарактеризовано асортимент ковбасних виробів, що представлений на українському ринку. Визначено класифікацію та чинники формування якості ковбасних виробів. Обґрунтовано споживні властивості ковбасних виробів та чинників їх формування. Проаналізовано стан та тенденції розвитку ринку варених ковбасних виробів в Україні. Виявлено чинники формування споживчого попиту на ковбасні вироби. Проведено товарознавчу оцінку якості зразків варених ковбасних виробів, що реалізується в торговельній мережі м. Одеси. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ковбасні вироби | ru_RU |
dc.subject | формування якості | ru_RU |
dc.subject | товарознавча оцінка | ru_RU |
dc.subject | sausage wares | ru_RU |
dc.subject | formation of quality | ru_RU |
dc.subject | commodity evaluation | ru_RU |
dc.title | Формування попиту на ковбасні вироби за їх якістю та споживними властивостями | ru_RU |
dc.title.alternative | Formation of demand for sausage wares for their quality and consumer properties | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота Волос Д.Ю..pdf | 465,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Волос Д.Ю. Реферат.pdf | 659,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.