Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10795
Назва: | Формування попиту на ковбасні вироби за їх якістю та споживними властивостями |
Інші назви: | Formation of demand for sausage wares for their quality and consumer properties |
Автори: | Волос, Д.Ю. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | ковбасні вироби формування якості товарознавча оцінка sausage wares formation of quality commodity evaluation |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти щодо формування попиту на ковбасні вироби за їх якістю та споживними властивостями. В сучасних умовах функціонування ринку, коли підвищується свідомість споживачів щодо якості, безпеки харчових продуктів, виробники намагаються створювати продукцію, властивості якої забезпечують задоволення вимог споживачів з мінімальними затратами. Охарактеризовано асортимент ковбасних виробів, що представлений на українському ринку. Визначено класифікацію та чинники формування якості ковбасних виробів. Обґрунтовано споживні властивості ковбасних виробів та чинників їх формування. Проаналізовано стан та тенденції розвитку ринку варених ковбасних виробів в Україні. Виявлено чинники формування споживчого попиту на ковбасні вироби. Проведено товарознавчу оцінку якості зразків варених ковбасних виробів, що реалізується в торговельній мережі м. Одеси. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10795 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота Волос Д.Ю..pdf | 465,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Волос Д.Ю. Реферат.pdf | 659,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.