Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10801
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарутіна, О.О.-
dc.date.accessioned2019-12-20T08:37:51Z-
dc.date.available2019-12-20T08:37:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10801-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти щодо товарознавчої оцінки асортименту і якості м'яких розсільних сирів та аналіз споживчих переваг при їх реалізації. Охарактеризовано асортимент розсільних сирів, що представлений на українському ринку. Визначено класифікацію та чинники формування якості розсільних сирів. Проаналізовано сучасний ринок розсільних сирів. З'ясовано застосування сучасних мембранних технологій у виробництві розсільних сирів. Розроблено алгоритм проведення оцінки якості розсільних сирів. Проаналізовано стан пакування та маркування розсільних сирів відповідно до законодавчих вимог. Проведено дослідження якості розсільних сирів за органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. Проведено комплексну оцінку якості розсільних сирівru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects of providing educational services by institutions of higher education are considered in this paper. The present state of the market of higher education services in Ukraine is analyzed. The legislative and regulatory framework regulating the requirements for the provision of higher education services is described. A comparative analysis of higher education in Ukraine and the USA was conducted. The characteristics of the Odessa National Economic University are described. The factors influencing the competitiveness of higher educational institutions services are determined. The ways of improving the quality and competitiveness of higher education services through branding and the Bologna process are proposed-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectрозсільні сириru_RU
dc.subjectпоказники якостіru_RU
dc.subjectоцінка якостіru_RU
dc.subjectloose cheesesru_RU
dc.subjectquality indicesru_RU
dc.subjectquality estimationru_RU
dc.titleТоварознавча оцінка асортименту і якості м'яких розсільних сирів та аналіз споживчих переваг при їх реалізаціїru_RU
dc.title.alternativeCommodity evaluation of the assortment and quality of soft slurry cheeses and analysis of consumer preferences in their implementationru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.