Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10806
Назва: Дослідження особливостей функціонування мережевих та авторських кав’ярень
Інші назви: Research the functioning of network’s and author’s coffee houses
Автори: Галасюк, С.С.
Galasyuk, S.
Бібліографічний опис: Галасюк С. С. Дослідження особливостей функціонування мережевих та авторських кав’ярень / С. С. Галасюк, Ю. В. Торжинська // Засади реформування економічної системи країни в контексті міжнародного співробітництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 09.11.2019 р. – Одеса: ЦЕДР, 2019. – С. 43-47.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: кав’ярня
мережеві кав’ярні
авторські кав’ярні
кав’ярні різних хвиль виникнення
послуги кав’ярні
coffee house
network coffee houses
author coffee houses
coffee houses of different origin
cafe services
тези доповідей
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню особливостей функціонування мережевих та авторських кав’ярень. Розглянуто «три хвилі» виникнення кав’ярень. Зібрані дані про десять найбільш розвинутих мереж кав’ярень. Встановлені характерні ознаки авторських кав’ярень – тобто кав’ярень «третьої хвилі». Зроблені певні висновки щодо предмету дослідження.
The article is dedicated to exploring the features of network’s and author’s coffee houses. Considered the «three waves» of the emergence of coffee houses. The data on the ten most developed coffee chains networks were collected. The characteristic features of copyright coffee houses - that is, the coffee houses of «third wave». Conclusions have been made on the subject of research.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10806
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.