Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10806
Title: Дослідження особливостей функціонування мережевих та авторських кав’ярень
Other Titles: Research the functioning of network’s and author’s coffee houses
Authors: Галасюк, С.С.
Galasyuk, S.
Citation: Галасюк С. С. Дослідження особливостей функціонування мережевих та авторських кав’ярень / С. С. Галасюк, Ю. В. Торжинська // Засади реформування економічної системи країни в контексті міжнародного співробітництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 09.11.2019 р. – Одеса: ЦЕДР, 2019. – С. 43-47.
Issue Date: 2019
Keywords: кав’ярня
мережеві кав’ярні
авторські кав’ярні
кав’ярні різних хвиль виникнення
послуги кав’ярні
coffee house
network coffee houses
author coffee houses
coffee houses of different origin
cafe services
тези доповідей
Abstract: Стаття присвячена дослідженню особливостей функціонування мережевих та авторських кав’ярень. Розглянуто «три хвилі» виникнення кав’ярень. Зібрані дані про десять найбільш розвинутих мереж кав’ярень. Встановлені характерні ознаки авторських кав’ярень – тобто кав’ярень «третьої хвилі». Зроблені певні висновки щодо предмету дослідження.
The article is dedicated to exploring the features of network’s and author’s coffee houses. Considered the «three waves» of the emergence of coffee houses. The data on the ten most developed coffee chains networks were collected. The characteristic features of copyright coffee houses - that is, the coffee houses of «third wave». Conclusions have been made on the subject of research.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10806
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.