Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10807
Назва: Основні формати створення кав’ярень в умовах сьогодення
Інші назви: The main formats for creating coffee houses in the present
Автори: Галасюк, С.С.
Galasyuk, S.
Бібліографічний опис: Галасюк С. С. Основні формати створення кав’ярень в умовах сьогодення / С. С. Галасюк, Ю. В. Торжинська // Перспективи розвитку економічної системи з урахуванням сучасних євроінтеграційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16.11.2019 р. – Дніпро: НО «Перспектива», 2019. – Ч. 1. – С. 78-82.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: кав’ярня
формати кав’ярень
заклади ресторанного господарства
послуги кав’ярні
організація обслуговування
coffee house
coffee houses varieties
establishments of the catering trade
coffee house services
organization of service
тези доповідей
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню основних форматів існування кав’ярень. Розглянуті переваги та недоліки таких форматів, як кав’ярня-острівець, кавамобіль, кавомат, кав’ярня як повноцінне кафе. Виявлені характерні ознаки цих видів кав’ярень. Зроблені певні висновки щодо предмету дослідження.
The article is about exploring the basic formats of coffee houses. The advantages and disadvantages of formats such as an island coffee house, auto coffee house, coffee vending, coffee house as a full-service cafe are considered. The characteristic features of these types of coffee houses have been identified. Conclusions have been made on the subject of research.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10807
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.