Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10807
Title: Основні формати створення кав’ярень в умовах сьогодення
Other Titles: The main formats for creating coffee houses in the present
Authors: Галасюк, С.С.
Galasyuk, S.
Citation: Галасюк С. С. Основні формати створення кав’ярень в умовах сьогодення / С. С. Галасюк, Ю. В. Торжинська // Перспективи розвитку економічної системи з урахуванням сучасних євроінтеграційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16.11.2019 р. – Дніпро: НО «Перспектива», 2019. – Ч. 1. – С. 78-82.
Issue Date: 2019
Keywords: кав’ярня
формати кав’ярень
заклади ресторанного господарства
послуги кав’ярні
організація обслуговування
coffee house
coffee houses varieties
establishments of the catering trade
coffee house services
organization of service
тези доповідей
Abstract: Стаття присвячена дослідженню основних форматів існування кав’ярень. Розглянуті переваги та недоліки таких форматів, як кав’ярня-острівець, кавамобіль, кавомат, кав’ярня як повноцінне кафе. Виявлені характерні ознаки цих видів кав’ярень. Зроблені певні висновки щодо предмету дослідження.
The article is about exploring the basic formats of coffee houses. The advantages and disadvantages of formats such as an island coffee house, auto coffee house, coffee vending, coffee house as a full-service cafe are considered. The characteristic features of these types of coffee houses have been identified. Conclusions have been made on the subject of research.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10807
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.