Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10826
Назва: Формування системи управління якістю технічного обслуговування на засадах процесного підходу
Інші назви: Formation of quality management system of maintenance on the basis of process approach
Автори: Афоніна, І.А.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: процесний підхід
бізнес-процеси
технічне обслуговування
система управління якістю
ринок ковбасних виробів
Діаграма Парето
process approach
business processes
maintenance
quality management system
sausage products market
Pareto diagram
073 менеджмент
кафедра менеджменту
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні основи сутності бізнес-процесів та управління якістю технічного обслуговування. Проаналізовано діяльність підприємства та сучасні тенденції розвитку ринку ковбасних виробів. Визначено галузеві загрози й можливості підприємства «Фірма Гармаш». Обґрунтовано збільшити кількість поточних ремонтів й оглядів для обладнання. Розроблені процедури огляду та поточного ремонту, що надає можливість більш ефективного контролю за обслуговуванням обладнання.
The theoretical basics of the essence of business processes and quality management of maintenance are considered in the work. The activity of the enterprise and modern tendencies of the sausage products market development are analyzed. The sectoral threats and opportunities of the firm Garmash were determined. It is justified to increase the number of ongoing repairs and inspections for equipment and to develop inspection and maintenance procedures that have more effective control over service.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10826
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Афоніна І.А. Кваліфікаційна робота.pdf211,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Афоніна І.А. Реферат.pdf263,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.