Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10829
Назва: Управління витратами хлібоприймального підприємства
Інші назви: Cost Management of the Bakery Company
Автори: Власенко, А.П.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: хлібоприймальне підприємство
управління витратами
процесний підхід
собівартість
бізнес-процес
bakery
cost management
process approach
cost
business process
073 менеджмент
кафедра менеджменту
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами підприємства. Проаналізовано основні тенденції розвитку ринку хлібопродуктів України, фінансово-господарську діяльність ПАТ «Балаклiйське хлiбоприймальне пiдприємство». Запропоновано заходи зі зниження витрат, а саме оновлення технологічної лінії з виробництва борошна.
Diploma thesis deals with theoretical aspects of theoretical aspects of enterprise cost management. The basic tendencies of development of the market of bread products of Ukraine, financial and economic activity of PJSC "Balakliysky Bakery Company" are analyzed. Cost reduction measures are proposed, namely the upgrading of the flour production line.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10829
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.