Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10829
Назва: | Управління витратами хлібоприймального підприємства |
Інші назви: | Cost Management of the Bakery Company |
Автори: | Власенко, А.П. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | хлібоприймальне підприємство управління витратами процесний підхід собівартість бізнес-процес bakery cost management process approach cost business process 073 менеджмент кафедра менеджменту |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами підприємства.
Проаналізовано основні тенденції розвитку ринку хлібопродуктів України, фінансово-господарську діяльність ПАТ «Балаклiйське хлiбоприймальне пiдприємство».
Запропоновано заходи зі зниження витрат, а саме оновлення технологічної лінії з виробництва борошна. Diploma thesis deals with theoretical aspects of theoretical aspects of enterprise cost management. The basic tendencies of development of the market of bread products of Ukraine, financial and economic activity of PJSC "Balakliysky Bakery Company" are analyzed. Cost reduction measures are proposed, namely the upgrading of the flour production line. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10829 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Власенко А.П. Кваліфікаційна робота.pdf | 222,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Власенко А.П. Реферат.pdf | 355,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.