Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10829
Title: Управління витратами хлібоприймального підприємства
Other Titles: Cost Management of the Bakery Company
Authors: Власенко, А.П.
Issue Date: 2019
Keywords: хлібоприймальне підприємство
управління витратами
процесний підхід
собівартість
бізнес-процес
bakery
cost management
process approach
cost
business process
073 менеджмент
кафедра менеджменту
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами підприємства. Проаналізовано основні тенденції розвитку ринку хлібопродуктів України, фінансово-господарську діяльність ПАТ «Балаклiйське хлiбоприймальне пiдприємство». Запропоновано заходи зі зниження витрат, а саме оновлення технологічної лінії з виробництва борошна.
Diploma thesis deals with theoretical aspects of theoretical aspects of enterprise cost management. The basic tendencies of development of the market of bread products of Ukraine, financial and economic activity of PJSC "Balakliysky Bakery Company" are analyzed. Cost reduction measures are proposed, namely the upgrading of the flour production line.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10829
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Власенко А.П. Кваліфікаційна робота.pdf222,29 kBAdobe PDFView/Open
Власенко А.П. Реферат.pdf355,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.