Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10829
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВласенко, А.П.-
dc.date.accessioned2020-01-27T13:07:39Z-
dc.date.available2020-01-27T13:07:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10829-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами підприємства. Проаналізовано основні тенденції розвитку ринку хлібопродуктів України, фінансово-господарську діяльність ПАТ «Балаклiйське хлiбоприймальне пiдприємство». Запропоновано заходи зі зниження витрат, а саме оновлення технологічної лінії з виробництва борошна.ru_RU
dc.description.abstractDiploma thesis deals with theoretical aspects of theoretical aspects of enterprise cost management. The basic tendencies of development of the market of bread products of Ukraine, financial and economic activity of PJSC "Balakliysky Bakery Company" are analyzed. Cost reduction measures are proposed, namely the upgrading of the flour production line.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectхлібоприймальне підприємствоru_RU
dc.subjectуправління витратамиru_RU
dc.subjectпроцесний підхідru_RU
dc.subjectсобівартістьru_RU
dc.subjectбізнес-процесru_RU
dc.subjectbakeryru_RU
dc.subjectcost managementru_RU
dc.subjectprocess approachru_RU
dc.subjectcostru_RU
dc.subjectbusiness processru_RU
dc.subject073 менеджмент-
dc.subjectкафедра менеджменту-
dc.titleУправління витратами хлібоприймального підприємстваru_RU
dc.title.alternativeCost Management of the Bakery Companyru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.