Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10833
Title: Управління витратами підприємства в галузі громадського харчування
Other Titles: Cost management of catering company
Authors: Самсонникова, О.Р.
Issue Date: 2019
Keywords: управління
витрати
таргет-костинг
кайзен-костинг
собівартість
стаття витрат
управління витратами
аналіз
ефективність
management
costs
target-costing
kaizen-costing
first cost
line item
cost management
analysis
efficiency
073 менеджмент
кафедра менеджменту
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти визначення, класифікація та методи управління витратами. Проаналізована загально-економічна характеристика підприємства, проведено аналіз управління витратами та його фінансових показників. Запропоновано застосування методів таргет-костинг та кайзен костинг, використання додаткового програмного забезпечення задля закупівлі продукції та реалізація моделі «Чистого» зниження витрат, що надає змогу в повній мірі досягти бажаних фінансових результатів.
Diploma thesis deals with theoretical aspects of definition, classification and cost management. Work analyzes the general economic characteristics of the enterprise, analyzes the cost management and its financial indicators. Study offers the use of target-costing and kaisen-costing methods, the use of additional software to purchase products, and the implementation of the "Net" cost reduction model, which allows to achieve the desired targeted financial result.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10833
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.