Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10833
Title: | Управління витратами підприємства в галузі громадського харчування |
Other Titles: | Cost management of catering company |
Authors: | Самсонникова, О.Р. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | управління витрати таргет-костинг кайзен-костинг собівартість стаття витрат управління витратами аналіз ефективність management costs target-costing kaizen-costing first cost line item cost management analysis efficiency 073 менеджмент кафедра менеджменту |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти визначення, класифікація та методи управління витратами.
Проаналізована загально-економічна характеристика підприємства, проведено аналіз управління витратами та його фінансових показників.
Запропоновано застосування методів таргет-костинг та кайзен костинг, використання додаткового програмного забезпечення задля закупівлі продукції та реалізація моделі «Чистого» зниження витрат, що надає змогу в повній мірі досягти бажаних фінансових результатів. Diploma thesis deals with theoretical aspects of definition, classification and cost management. Work analyzes the general economic characteristics of the enterprise, analyzes the cost management and its financial indicators. Study offers the use of target-costing and kaisen-costing methods, the use of additional software to purchase products, and the implementation of the "Net" cost reduction model, which allows to achieve the desired targeted financial result. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10833 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Самсонникова О.Р. Кваліфікаційна робота.pdf | 192,16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Самсонникова О.Р. Реферат.pdf | 897,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.