Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10846
Назва: | Розвиток подієво-гастрономічного туризму як інструменту просування туристичної дестинації в Одеському регіоні |
Інші назви: | Development of event and gastronomic tourism as a tool for promotion of the tourist destination in the Odessa region |
Автори: | Соболєва, Н.В. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | подієво-гастрономічний туризм туристична дестинація гастрономічний фестиваль концепція подієво-гастрономічного заходу просування подієво-гастрономічного заходу event and gastronomic tourism tourist destination gastronomic festival concept of gastronomic event gastronomic event promotion 242 туризм кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглядаються теоретичні основи розвитку подієво-гастрономічного туризму в туристичних дестинаціях, зокрема, розкрито поняття та особливості подієво-гастрономічного туризму, вивчено організаційно-економічний механізм формування системи подієво-гастрономічного туризму, визначено роль заходів подієво-гастрономічного туризму в просуванні туристичних дестинацій. Проаналізовано стан розвитку туризму Одеського регіону як туристичної дестинації. Здійснено оцінку розвитку заходів подієво-гастрономічного туризму в Україні та Одеському регіоні. Проведено дослідження туристично-рекреаційного потенціалу м. Одеси для розвитку заходів подієво-гастрономічного туризму. The paper discusses the theoretical foundations of the development of event and gastronomic tourism in tourist destinations, in particular, the concept and features of event and gastronomic tourism, the organizational and economic mechanism of formation of the event and gastronomic tourism system, the role of gastronomic tourism events in the promotion of tourist destinations. The state of tourism development of Odessa region as a tourist destination is analyzed. The development of gastronomic tourism events in Ukraine and the Odessa region has been evaluated. The research of the tourist and recreational potential of Odessa for the development gastronomic tourism events is conducted. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10846 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Соболєва Н.В. Кваліфікаційна робота.pdf | 253,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Соболєва Н.В. Реферат.pdf | 610,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.