Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10846
Title: Розвиток подієво-гастрономічного туризму як інструменту просування туристичної дестинації в Одеському регіоні
Other Titles: Development of event and gastronomic tourism as a tool for promotion of the tourist destination in the Odessa region
Authors: Соболєва, Н.В.
Issue Date: 2019
Keywords: подієво-гастрономічний туризм
туристична дестинація
гастрономічний фестиваль
концепція подієво-гастрономічного заходу
просування подієво-гастрономічного заходу
event and gastronomic tourism
tourist destination
gastronomic festival
concept of gastronomic event
gastronomic event promotion
242 туризм
кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Abstract: В роботі розглядаються теоретичні основи розвитку подієво-гастрономічного туризму в туристичних дестинаціях, зокрема, розкрито поняття та особливості подієво-гастрономічного туризму, вивчено організаційно-економічний механізм формування системи подієво-гастрономічного туризму, визначено роль заходів подієво-гастрономічного туризму в просуванні туристичних дестинацій. Проаналізовано стан розвитку туризму Одеського регіону як туристичної дестинації. Здійснено оцінку розвитку заходів подієво-гастрономічного туризму в Україні та Одеському регіоні. Проведено дослідження туристично-рекреаційного потенціалу м. Одеси для розвитку заходів подієво-гастрономічного туризму.
The paper discusses the theoretical foundations of the development of event and gastronomic tourism in tourist destinations, in particular, the concept and features of event and gastronomic tourism, the organizational and economic mechanism of formation of the event and gastronomic tourism system, the role of gastronomic tourism events in the promotion of tourist destinations. The state of tourism development of Odessa region as a tourist destination is analyzed. The development of gastronomic tourism events in Ukraine and the Odessa region has been evaluated. The research of the tourist and recreational potential of Odessa for the development gastronomic tourism events is conducted.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10846
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Соболєва Н.В. Кваліфікаційна робота.pdf253,82 kBAdobe PDFView/Open
Соболєва Н.В. Реферат.pdf610,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.