Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10895
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Я.А.-
dc.date.accessioned2020-01-30T12:23:42Z-
dc.date.available2020-01-30T12:23:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10895-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти підвищення конкурентоспроможності підприємства, фактори та умови формування конкуренції на підприємстві, методи та заходи, що спрямовані на збільшення конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства. Була проведена оцінка конкурентоспроможності підприємства на ринку вина, на основі чого були обґрунтовані шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects of increasing the competitiveness of the enterprise, factors and conditions of formation of competition in the enterprise, methods and measures aimed at increasing the competitiveness of the enterprise are considered in the work. The main indicators of financial and economic activity of the enterprise are analyzed. The competitiveness of the enterprise in the wine market was evaluated, on the basis of which the ways of increasing the competitiveness of the enterprise were substantiated.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкуренціяru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваru_RU
dc.subjectвиноробна галузьru_RU
dc.subjectпідвищення конкурентоспроможностіru_RU
dc.subjectаналіз конкуренціїru_RU
dc.subjectcompetitionru_RU
dc.subjectcompetitiveness of the enterpriseru_RU
dc.subjectthe wine industryru_RU
dc.subjectimproving competitivenessru_RU
dc.subjectanalysis of competitionru_RU
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьru_RU
dc.subjectкафедра економіки, права та управління бізнесомru_RU
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства у виноробній галузі (на прикладі ПАТ “Болградський виноробний завод”)ru_RU
dc.title.alternativeWays of increasing the competitiveness of an enterprise in the field of winery (on the example of JSC “Bolgrad Winery”)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.