Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10898
Назва: Прогнозування кон’юнктури ринку (на прикладі ринку хліба та хлібобулочних виробів України)
Інші назви: Forecasting of the market conditions for bread and bakery products of Ukraine
Автори: Мельник, Д.В.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: кон’юнктура ринку
прогнозування
хліб
хлібобулочні вироби
виробнича функція
трендові моделі
кореляційно-регресійний аналіз
market conditions
forecasting
bread
bakery products
production function
trend models
correlation-regression analysis
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра економіки, права та управління бізнесом
Короткий огляд (реферат): Розглянуто поняття та особливості дослідження кон’юнктури ринку, методичні підходи щодо аналізу та прогнозування кон’юнктури ринку, особливості оцінки ринкової кон’юнктури хліба та хлібобулочних виробів. Надано загальну оцінку стану ринку хліба та хлібобулочних виробів України; виявлено специфіку ринку хліба та хлібобулочних виробів. Визначено основні проблеми галузі; зроблено прогноз стану ринку хліба та хлібобулочних виробів України.
The concept and features of market conditions research, methodical approaches to analysis and forecasting of the market conditions, features of the market situation assessment of bread and bakery products are considered. The general assessment of the market of bread and bakery products of Ukraine is given; the specifics of the bread and bakery products market are revealed. The basic problems of the branch are determined; The forecast of the market of bread and bakery products of Ukraine is made.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10898
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник Д.В. Кваліфікаційна робота.pdf623,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Мельник Д.В. Реферат.pdf276,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.