Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10898
Title: | Прогнозування кон’юнктури ринку (на прикладі ринку хліба та хлібобулочних виробів України) |
Other Titles: | Forecasting of the market conditions for bread and bakery products of Ukraine |
Authors: | Мельник, Д.В. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | кон’юнктура ринку прогнозування хліб хлібобулочні вироби виробнича функція трендові моделі кореляційно-регресійний аналіз market conditions forecasting bread bakery products production function trend models correlation-regression analysis 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність кафедра економіки, права та управління бізнесом |
Abstract: | Розглянуто поняття та особливості дослідження кон’юнктури ринку, методичні підходи щодо аналізу та прогнозування кон’юнктури ринку, особливості оцінки ринкової кон’юнктури хліба та хлібобулочних виробів. Надано загальну оцінку стану ринку хліба та хлібобулочних виробів України; виявлено специфіку ринку хліба та хлібобулочних виробів. Визначено основні проблеми галузі; зроблено прогноз стану ринку хліба та хлібобулочних виробів України. The concept and features of market conditions research, methodical approaches to analysis and forecasting of the market conditions, features of the market situation assessment of bread and bakery products are considered. The general assessment of the market of bread and bakery products of Ukraine is given; the specifics of the bread and bakery products market are revealed. The basic problems of the branch are determined; The forecast of the market of bread and bakery products of Ukraine is made. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10898 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мельник Д.В. Кваліфікаційна робота.pdf | 623,74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Мельник Д.В. Реферат.pdf | 276,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.