Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10898
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Д.В.-
dc.date.accessioned2020-01-30T13:08:34Z-
dc.date.available2020-01-30T13:08:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10898-
dc.description.abstractРозглянуто поняття та особливості дослідження кон’юнктури ринку, методичні підходи щодо аналізу та прогнозування кон’юнктури ринку, особливості оцінки ринкової кон’юнктури хліба та хлібобулочних виробів. Надано загальну оцінку стану ринку хліба та хлібобулочних виробів України; виявлено специфіку ринку хліба та хлібобулочних виробів. Визначено основні проблеми галузі; зроблено прогноз стану ринку хліба та хлібобулочних виробів України.ru_RU
dc.description.abstractThe concept and features of market conditions research, methodical approaches to analysis and forecasting of the market conditions, features of the market situation assessment of bread and bakery products are considered. The general assessment of the market of bread and bakery products of Ukraine is given; the specifics of the bread and bakery products market are revealed. The basic problems of the branch are determined; The forecast of the market of bread and bakery products of Ukraine is made.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкон’юнктура ринкуru_RU
dc.subjectпрогнозуванняru_RU
dc.subjectхлібru_RU
dc.subjectхлібобулочні виробиru_RU
dc.subjectвиробнича функціяru_RU
dc.subjectтрендові моделіru_RU
dc.subjectкореляційно-регресійний аналізru_RU
dc.subjectmarket conditionsru_RU
dc.subjectforecastingru_RU
dc.subjectbreadru_RU
dc.subjectbakery productsru_RU
dc.subjectproduction functionru_RU
dc.subjecttrend modelsru_RU
dc.subjectcorrelation-regression analysisru_RU
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьru_RU
dc.subjectкафедра економіки, права та управління бізнесомru_RU
dc.titleПрогнозування кон’юнктури ринку (на прикладі ринку хліба та хлібобулочних виробів України)ru_RU
dc.title.alternativeForecasting of the market conditions for bread and bakery products of Ukraineru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник Д.В. Кваліфікаційна робота.pdf623,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Мельник Д.В. Реферат.pdf276,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.