Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10924
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалицький, К.С.-
dc.date.accessioned2020-02-12T09:59:40Z-
dc.date.available2020-02-12T09:59:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10924-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження резервів зниження собівартості продукції на промисловому підприємстві. Проаналізовано результати виробничо-господарської діяльності ТОВ «Молочний дім», склад і структура собівартості продукції, співвідношення основних і накладних витрат підприємства, динаміка показника витрат на 1 грн. реалізованої продукції з 2014 по 2019 рік. Запропоновано конкретні рекомендації щодо зниження собівартості продукції в ТОВ «Молочний дім»), зокрема заходи з використання повернених залишків молочної продукції, впровадження мембранного методу виробництва сиру, підвищення кваліфікації виробничого персоналу.ru_RU
dc.description.abstractDiploma thesis deals with theoretical aspects of research of reserves of reduction of cost of production at the industrial enterprise. The results of production and economic activities of LLC «Milk House», the composition and structure of the cost of production, the ratio of the main and overhead costs of the enterprise, the dynamics of the cost index by 1 UAH sales from 2014 to 2019. Specific recommendations are offered to reduce the cost of production at LLC «Milk House»), including measures on the use of returned residues of dairy products, the introduction of the membrane method of cheese production, improving the skills of production personnel.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectсобівартістьru_RU
dc.subjectопераційні витратиru_RU
dc.subjectосновні й накладні витратиru_RU
dc.subjectосновні й накладні витратиru_RU
dc.subjectвитрати на 1 грн. реалізованої продукціїru_RU
dc.subjectекономічна ефективність заходівru_RU
dc.subjectстрок окупності капітальних вкладеньru_RU
dc.subjectcostru_RU
dc.subjectoperating expensesru_RU
dc.subjectbasic and overhead costsru_RU
dc.subjectthe cost of 1 UAH sold productsru_RU
dc.subjecteconomic efficiency of measuresru_RU
dc.subjectpayback period for capital investmentsru_RU
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьru_RU
dc.subjectкафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльностіru_RU
dc.titleРезерви та шляхи зниження собівартості продукції на підприємствах харчової галузі України (на прикладі ТОВ «Молочний Дім»)ru_RU
dc.title.alternativeReserves and ways to reduce the cost of production at the enterprises of the food industry in Ukraine (for example, LLC «Milk House»)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.