Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10924
Назва: Резерви та шляхи зниження собівартості продукції на підприємствах харчової галузі України (на прикладі ТОВ «Молочний Дім»)
Інші назви: Reserves and ways to reduce the cost of production at the enterprises of the food industry in Ukraine (for example, LLC «Milk House»)
Автори: Балицький, К.С.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: собівартість
операційні витрати
основні й накладні витрати
основні й накладні витрати
витрати на 1 грн. реалізованої продукції
економічна ефективність заходів
строк окупності капітальних вкладень
cost
operating expenses
basic and overhead costs
the cost of 1 UAH sold products
economic efficiency of measures
payback period for capital investments
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження резервів зниження собівартості продукції на промисловому підприємстві. Проаналізовано результати виробничо-господарської діяльності ТОВ «Молочний дім», склад і структура собівартості продукції, співвідношення основних і накладних витрат підприємства, динаміка показника витрат на 1 грн. реалізованої продукції з 2014 по 2019 рік. Запропоновано конкретні рекомендації щодо зниження собівартості продукції в ТОВ «Молочний дім»), зокрема заходи з використання повернених залишків молочної продукції, впровадження мембранного методу виробництва сиру, підвищення кваліфікації виробничого персоналу.
Diploma thesis deals with theoretical aspects of research of reserves of reduction of cost of production at the industrial enterprise. The results of production and economic activities of LLC «Milk House», the composition and structure of the cost of production, the ratio of the main and overhead costs of the enterprise, the dynamics of the cost index by 1 UAH sales from 2014 to 2019. Specific recommendations are offered to reduce the cost of production at LLC «Milk House»), including measures on the use of returned residues of dairy products, the introduction of the membrane method of cheese production, improving the skills of production personnel.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10924
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.