Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10983
Назва: Перспективи впровадження в Україні світового досвіду розвитку гастрономічного туризму і створення кластерів гастрономічного туризму
Інші назви: Prospects for the implementation of the world experience of gastronomic tourism development and creation of gastronomic tourism clusters in Ukraine
Автори: Демченко, Л.О.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: туризм
гастрономічний туризм
гастрономічні тури
туристична політика
кластер
гастрономічний кластер
tourism
gastronomic tourism
gastronomic tours
tourism policy
cluster
gastronomic cluster
242 туризм
кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти кластерної туристичної політики та нормативно-правові засади розвитку гастрономічного туризму і кластерів гастрономічного туризму. Проаналізовано світовий і національний ринок послуг гастрономічного туризму, виділено провідні країни гастрономічного туризму та розглянуто моделі кластерних утворень у гастрономічному туризмі. Запропоновано впровадити світовий досвід кластерної політики у розвиток гастрономічного туризму України та розробити туристичний кластер гастрономічного туризму.
The theoretical aspects of the cluster tourism policy and the legal framework for the development of gastronomic tourism and gastronomic tourism clusters are considered in the paper. The world and national market of gastronomic tourism services are analyzed, leading countries of gastronomic tourism are identified and models of cluster entities in gastronomic tourism are considered. It is proposed to introduce world experience of cluster policy in the development of gastronomic tourism of Ukraine and develop a tourist cluster of gastronomic tourism.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10983
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.