Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11006
Назва: Маркетингові стратегії на різних етапах життєвого циклу товару (на прикладі ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД»)
Інші назви: Marketing strategies at different stages of the life cycle goods (for example, LLC "Fozzi-Food")
Автори: Макарова, Н.В.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: маркетинг
комлекс маркетингу
конкурентоспроможність
макро- та мікросередовище
marketing
marketing complex
competitiveness
macro and microenvironment
075 маркетинг
кафедра маркетингу
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні основи формування маркетингових стратегій на різних етапах життєвого циклу товару підприємства, проаналізовано умови формування маркетингової стратегії ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД», досліджено маркетингове середовище підприємства та його комплекс маркетингу за допомогою таких методів як конкурентний аналіз, STEP-аналіз, SWOT-аналіз. Пропонуються основні напрями удосконалення маркетингової товарної стратегії ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» шляхом розробки стратегії щодо удосконалення комунікативної політики шляхом розробки рекламної кампанії, запропоновано заходи зі просування товарів ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД».
The theoretical bases of marketing formation are considered in the work strategies at different stages of the enterprise product life cycle, conditions of formation of marketing strategy of LLC "Fozzi-Food" are analyzed, the marketing environment of the enterprise and its complex are investigated marketing through methods such as competitive analysis, STEP analysis, SWOT analysis. The basic directions of improvement of marketing are offered Fozzi-Food Ltd.'s product strategy by developing a strategy for improving communication policy by developing an advertising campaign, measures for the promotion of the products of LLC "Fozzi-Food".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11006
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.